Hoe gaat jouw organisatie om met deze Coronacrisis?

De corona-maatregelen dwingen ons om innovatiever om te gaan met het organiseren van ons werk. Hoe werkt je nu samen met je collega’s? Voel je je nog verbonden met je werkgever?

Bekijk de resultaten

De bevraging is niet langer actief, je kan hierboven de resultaten openen.

Waarom deze bevraging ?

Veel werknemers schakelden over op tele-werken, anderen werden economisch werkloos en in de zorgsector komen ze handen te kort.
Nieuwe werkvormen werden geïntroduceerd en van medewerkers wordt veel flexibiliteit en een groot aanpassingsvermogen verwacht.

Hoe slagen werkgevers erin om hun medewerkers mee te nemen in deze plotse veranderingen? Hoe engageren ze hun medewerkers vanop afstand en op welke manier behouden ze de connectie?

Wij vragen ons af op welke manieren de verschillende werkgevers in België omgaan met COVID-19. Welke maatregelen nemen ze om medewerkers te beschermen en wat betekent dit op vlak van betrokken medewerkers?

Resultaten bevraging

Resultaten gebaseerd op bevraging maart – mei 2020.

Bekijk de resultaten

Wil je op de hoogte blijven van de resultaten ?

Laat jouw email adres en eventueel je naam achter en wij berichten je bij eerstkomende updates.


    Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden om u op de hoogte te houden van resultaten betreffende de Coronavirus/Covid-19 bevraging en zullen in geen geval voor commerciële doeleinden gebruikt worden