umanoScan

Wil je de betrokkenheid van medewerkers bij je organisatie in kaart brengen en heb je zelf genoeg middelen en personeel om daar nadien mee aan de slag te gaan? Dan is onze umanoSCAN iets voor jou.

Wat is de umanoScan ?

Dit is een online vragenlijst die bij je medewerkers peilt naar de aanwezige werkeisen en hulpbronnen in de organisatie en zo ook de betrokkenheid in kaart brengt.

Een umanoScan is eenvoudig online in te vullen, GDPR-compliant en wetenschappelijk onderbouwd.

Waarom deze Scan?

Deze Scan brengt de betrokkenheid in je organisatie in kaart en is ideaal voor organisaties die voldoende mankracht en expertise hebben om zelf aan de slag te gaan met de resultaten.

Waaruit bestaat een umanoSCAN?

Online vragenlijst
Online bevraging voor alle medewerkers in je organisatie. Indien gewenst kan ook een offline-afname voorzien worden.

Overzichtelijke rapportage
De resultaten worden weergegeven in een visueel rapport/dashboard. Zo kan je zien op welke stressoren en hulpbronnen je best inzet om het welbevinden bij je medewerkers te verhogen en eventuele spanningen te verlagen.

Basis voor actieplan
De resultaten tonen ook aan welke effecten (vb. verzuim, verloop,…) spelen in je organisatie en op welke stressoren en hulpbronnen je best inzet om deze effecten te verminderen. Op die manier vormt de rapportage al een duidelijke aanzet voor het actieplan naar meer betrokkenheid en heb je als organisatie nog voldoende ruimte om zelf het actieplan op te stellen en uit te voeren.

Een umanoScan kan vanaf € 1985 (excl. btw).

Interesse in een Scan?

Laat je gegevens achter en we contacteren jou zo snel mogelijk.


  Verrijkend inzicht in gedachtengang, drijfveren van anderen.

  KBC Securities

  Extra’s op maat

  Indien gewenst of nuttig voor je organisatie, zijn er een aantal bijkomende mogelijkheden:

  Vergelijkingen

  We kunnen vergelijkingen maken tussen groepen (bijvoorbeeld op basis van functie of leeftijd). Op die manier kunnen we te weten komen of bepaalde groepen van mensen (vb. ouderen) meer aandacht nodig hebben in je organisatie.

  Diepte interviews

  Aansluitend op de afname, kunnen we ook diepte-interviews houden met een aantal medewerkers om via open vragen nog meer zicht te krijgen op hun noden en verwachtingen.

  Fysieke belasting

  Dankzij onze samenwerking met onze partners, kan je ook opteren om de fysieke belasting van je medewerkers grondig in kaart te brengen.

  Aan de slag na de Scan

  Na de umanoScan helpen wij je om je ideale umanoPlan uit te werken.

  umanoPlan

  Wil je niet alleen de betrokkenheid in je organisatie in kaart brengen, maar ook ondersteuning en begeleiding bij het opmaken en opvolgen van een actieplan? Dan is ons umanoPlan iets voor jou.

  meer info