Betrokken medewerkers

Wij helpen bedrijven om de betrokkenheid van hun medewerkers te verhogen. Wil je weten hoe het met jouw organisatie gesteld is op vlak van betrokkenheid en hoe je die nog kan verhogen? Maak dan gebruik van één van ondertaande tools.

Whitepaper

Deze whitepaper bevat 20 pagina’s vol handige tips en tricks waarmee je zelf aan de slag kan om de betrokkenheid in je organisatie te verhogen.

download whitepaper

Test je organisatie

Via een korte vragenlijst (3 minuten) brengen wij in kaart hoe het met de betrokkenheid in jouw bedrijf is gesteld. Na de test krijg je automatisch ook onze whitepaper met praktische tips toegestuurd.

test je organisatie

Betrokkenheid verhogen

Een betrokken medewerker heeft een hart voor zijn organisatie. Umano helpt organisaties deze medewerkersbetrokkenheid te vergroten.

umanoSCAN

Wil je de betrokkenheid van je medewerkers en de werkbaarheidsgraad in je organisatie in kaart brengen en heb je zelf genoeg middelen en personeel om daar nadien mee aan de slag te gaan?

Dan is onze umanoSCAN iets voor jou.

meer info

umanoPLAN

Wil je niet alleen de betrokkenheid van je medewerkers en de werkbaarheidsgraad in je organisatie in kaart brengen, maar ook ondersteuning en begeleiding bij het opmaken en opvolgen van een actieplan?

Dan is ons umanoPLAN iets voor jou.

meer info